Udskiftning i Honorés fond

Erik Stener Jørgensen hentes ind som ny bestyrelsesformand i Gudbjörg og Ejnar Honorés Fond. Også Niels Bang indtræder i bestyrelsen for familiefonden.

Erik Stener Jørgensen
Erik Ste­ner Jørgensen

Erik Ste­ner Jør­gen­sen ind­træ­der i be­sty­rel­sen for Ho­norés Fond og over­ta­ger for­mand­spo­sten ef­ter Jon Dyhre Han­sen, som og­så er fon­dens administrator.

Erik Ste­ner Jør­gen­sen er fhv. part­ner i PwC og er des­u­den med­lem af be­sty­rel­sen hos ka­pi­tal­for­val­ter-fir­ma­et Sto­ck Ra­te A/S og Secu­re Fonds­mæg­ler­sel­skab. Han er des­u­den med­lem af be­sty­rel­sen i FSR – Dan­ske Revisorer.

Der­u­d­over ind­træ­der og­så part­ner og be­sty­rel­ses­for­mand i Gor­ris­sen Fe­der­spi­el, Ni­els Bang i be­sty­rel­sen for fa­mi­lie­fon­den Gud­b­jörg og Ej­nar Ho­norés Fond.

Ni­els Bang er des­u­den med­lem af be­sty­rel­sen i en ræk­ke sel­ska­ber og er bl.a. be­sty­rel­ses­for­mand i Pe­op­le Group A/S.

Vil du læse artiklen?

Med et abon­ne­ment får du fuld ad­gang til fun​dats​.dk.

Det ko­ster at pro­du­ce­re uaf­hæn­gig og dyb­de­bo­ren­de jour­na­li­stisk. Læs me­re om Fun­dats og se pri­ser­ne for at abon­ne­re her.

Abon­nér

Allerede abonnent? Log ind her:

Skribent

Jakob Thomsen
Jakob Thomsen
Ansvarshavende redaktør for Fundats

Læs mere om

Kategorier:

Tags:

Læs også

Forsiden lige nu

Coronakrise

Serie: Gode Ramme for Gode Donationer