Nordea Bank Fonden – uddelinger 2017

Nordea Bank Fonden har fokus på initiativer, der øger attraktionsværdien og prestigen af de danske erhvervsuddannelser. I 2017 uddelte fonden godt 12 mio. kr. til seks projekter.

Nor­dea Bank Fon­den har fo­kus på ini­ti­a­ti­ver, der øger at­trak­tions­vær­di­en og pre­sti­gen af de dan­ske er­hverv­s­ud­dan­nel­ser. I 2017 ud­del­te fon­den godt 12 mio. kr. til seks projekter.

ModtagerBeløbProjektBeskrivelse
Professionshøj­skolen Metropol2.020.000Stolthed i erhvervs­uddannelserneProjektet skal gennem Innovation Camps og en oplysnings­ og rekrutteringskampagne øge stoltheden i erhvervsuddannelserne.
Mariagerfjord Kommune2.225.000Styrket samspil mellem uddannelse og erhverv i Mariagerfjord KommuneProjektet skal styrke samspillet mellem uddannelse og erhverv i Mariagerfjord Kommune og inspirere flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse på et reflekteret grundlag.
Syddansk Erhvervsskole621.000Praksisnære lærings­miljøerProjektet skal udvikle praksisnære undervisningsforløb på den lokale erhvervsskole i 6. klassernes grundfag i Odense Kommune.
Naturviden­skabernes Hus2.500.000Kloge Hænder – en del af Jet­Net.dkJet.net – Kloge Hænder skal inspirere flere unge til at vælge en EUD/ EUX gennem møder med faglærte medarbejdere på virksomheder og virksomheds­relaterede opgaver.
Dansk Erhverv, HK Handel, Uddannelses­nævnet2.000.000Gamification og VR introducerer folke­skoleelever til handels­områdetUdvikling af et digitalt spil i et Virtual Reality­univers, som bl.a. introducerer folkeskoleelever til en erhvervsuddannelse inden for handel.
Erhvervsskolernes ElevOrganisation2.663.000Vejen til en Erhvervs­uddannelse 2.0Projekt skal gennem ung­-til-­ung formidling nedbryde de fordom­me, der er om det at gå på en erhvervsskole og at være faglært.

Vil du læse artiklen?

Med et abon­ne­ment får du fuld ad­gang til fun​dats​.dk.

Det ko­ster at pro­du­ce­re uaf­hæn­gig og dyb­de­bo­ren­de jour­na­li­stisk. Læs me­re om Fun­dats og se pri­ser­ne for at abon­ne­re her.

Abon­nér

Allerede abonnent? Log ind her:

Skribent

Læs mere om

Kategorier:

Tags:

Læs også

Forsiden lige nu

Kommunikation

Serie: Gode Ramme for Gode Donationer